söndag 18 april 2021

Började med vinter slutade med sommar

 I måndags när jag skulle åka till jobbet hade det snöat, igen. Usch vad trist att det aldrig blir vår på riktigt. Aprilväder kallas det visst?

Sen blev vädret bara bättre och bättre.

I tisdag när jag som vanligt var på min tisdagspromenad var det riktigt skönt.


Nu har det börjat blomma så smått i trädgården så fredagsbuketten kunde jag faktiskt plocka här hemma. Inte så stor med lite söt är den allt?

I helgen har det varit helt underbart väder. Nästan sommarvärme.

Lördagen började med att M kämpade på med att försöka få bort stenen där växthuset ska stå. 

Det går sådär.


Mina luktärtor växer så det knakar och chilin börjar också bli riktigt stor.



Nu blommar vitsipporna som allra finast, min granne G och jag tog en promenad till "vitsippsskogen" för att fota lite och plocka oss varsin liten bukett.





På kvällen bjöd G &J över oss på lite grillat och som vanligt startade vi med J´s goda plockbricka. Mums vad gott. Vi börjar bli riktigt bortskämda med den.


Vi njöt i solen.


Sen blev det grillade högrevsburgare som också var jättegoda men dom glömde jag ta kort på. Jag hade fixat en gino till efterrätt. Åh vilken mysig dag vi fick.

Det fina vädret fortsatte även idag söndag. Vi passade på att ta en cykeltur till Hjälmarsberg för att titta på alla fina blommor, det växer massor med scilla där på våren och det är så fint. 


Vi hade med oss lite fika som vi tog på en filt i solen. Hur mysigt är inte det.






Känner mig riktigt nöjd med min härliga helg. Tänk vad lite fint väder gör med humöret. Hoppas på många fler sådana dagar. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar