måndag 29 oktober 2018

En hektisk vecka

Förra veckan var minst sagt hektisk med nästan varje dag uppbokad.
Jag hann med 2 st pass på Friskis, 2 st besök i Uppsala, en AW och en scrapbookingträff.

En av mina systrar brukar säga att man inte kan vara med på allting men jo det kan man visst. Jag älskar att ha almanackan fullproppad med roligheter.

Veckans höjdpunkt var att vi äntligen skulle få tillträde till lägenheten som vi köpt till sonen i Uppsala. I onsdags var det dags att hämta nyckeln så vi tog ledigt från lunch och hoppade in i bilen och åkte dit.

Gissa om det var nervöst när vi satt in nyckeln i låsen och öppnade dörren, tänk om vi inte skulle gilla lägenheten. Vi hade ju bara sett den på  bild.


Lägenheten var jättefin. Här kommer sonen att trivas.

Vi åkte genast till hans tidigare boende för att hämta alla hans saker. Tänk att det blir så mycket att flytta fast det bara är ett rum. Det tog hela dagen att packa upp och ställa i ordning.
När klockan var 21 var vi tvungna att bege oss hemåt vi skulle ju arbeta nästa dag.

Kändes lite konstigt att han skulle bo på nya stället alldeles ensam och då menar jag verkligen ensam för det var bara han som flyttat in, resten flyttar in till helgen. Men det är bara i ett hus dom andra husen blir inte färdiga förrän om 2 år.


Byggarbetsplats utanför balkongen. Jag visar fler bilder när allt har kommit i ordning.

I fredags var jag på en liten AW med mina kära fotbollsmammor. Ja, vi kallar oss så för vi blev vänner när våra söner spelade fotboll tillsammans men nu känns det som det var väldigt längesedan, dom är vuxna och ingen spelar längre men vi har blivit vänner för livet. Visst är det härligt.


Vi träffades på ett ställe som heter Mocca Deli där serverar dom bl a Flatbread Pizza som är jättegod. Eftersom jag skulle upp tidigt på lördagen tog jag bilen men jag hade lika trevligt ändå.

På lördagen var det dags för höstens scrapträff i Sköllersta. 70 st tjejer (tanter) som pysslar i 12 timmar från kl 9 till 21. Hur roligt som helst.


På söndagen var åter dags för en tur till Uppsala. Vilken tur att vi fick sova en timma längre pga sommartiden. När vi kommer fram möts vi av ett snöväder. Fy bubblan redan vinter.


Det blev en dag med många timmar på Ikea, ihopmontering av möbler, uppsättnng av gardiner, städning av gamla lägenheten m m.
Klockan var 23 när vi var hemma i Örebro igen.

Puh vilken vecka. 
Den här veckan blir nästan lika hektisk, mer om det berättar jag en annan dag,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar