söndag 4 november 2018

Har det hänt något i veckan?

Ännu en stressig vecka har tagit slut. Alltid stressigt på jobbet i slutet på månaden och nästan alla kvällar uppbokade med träning och annat. Men i fredags var det dags för höjdpunkten den här veckan.

Klockan 8.15 hoppade en av mina systrar och hennes dotter på 7 år och jag på tåget till Göteborg vi skulle till Halloween på Liseberg.

Tyvärr hade vi otur med vädret men det blev en rolig dag i alla fall. Vi valde att gå dit på eftermiddagen när det fortfarande var ljust kändes bäst eftersom vi hade en liten tjej med oss.Hela Liseberg var fyllt med pumpor.
Klockan 17 spärrade dom av vissa delar för barn under 11 år.
Vi tog en sväng innan avspärrningen och då såg vi inga zoombies men en läskig clown 
som stod helt stilla. 


Det spelades kuslig musik i högtalarna hela tiden för att det skulle bli mer spännande.

Eftersom det regnande åkte vi bara en karusell Lisebergshjulet men tyvärr såg vi inte så bra pga dimman som blev på rutorna.


När klockan var 18.30 kände vi oss nöjda med Liseberg för den här gången så vi tog bussen hem till en släkting där vi skulle sova över.

På lördagen var det härligt soligt höstväder. Typiskt.
Vi tog en sväng på stan och besökte bla det ganska nyöppnade Ellos.Det blev även ett besök på Balders Hage där dom börjat plocka fram lite julsaker.Sen var det dags att hoppa på tåget hem till Örebro igen.

Idag har det också varit riktigt fint väder. 

Vi tog en promenad till Naturens Hus och satt ute i solen och fikade.
Hur härligt är inte det i November.Nästa helg ska vi vara med om en spännande och rolig upplevelse men det berättar jag mer om då.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar